To blog των συμμαθητών όλων των ετών του εξατάξιου ΣΤ' Γυμνασίου Αρρένων Αθήνας

ektoInfo

Το παρόν blog δεν ανανεώνεται συχνά και δεν έχει πολλές αναρτήσεις. Σκοπός του είναι ο εντοπισμός και η επανένωση όλων όσων φοίτησαν στο περίφημο εξατάξιο ΣΤ' Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών, ανεξαρτήτως εποχής, Τάξης και ηλικίας, καθώς και ο εμπλουτισμός της Επετηρίδας του σχολείου μας.

Ειδήσεις αποφοίτων συγκεκριμένων Τάξεων, θα βρείτε στα επιμέρους ektoblogs, τα links των οποίων είναι αναρτημένα σε πλαϊνή στήλη.

Για λόγους ευρύτερης ενημέρωσης όλου του Έκτου, στο παρόν blog δημοσιεύονται κατά καιρούς έκτακτα θέματα και ειδήσεις κοινού ενδιαφέροντος, για λίγες μόνο ημέρες.

Περιμένουμε τα Emails σας με τα σχόλιά σας, τα στοιχεία τα δικά σας ή των συμμαθητών σας, links ektoιστοσελίδων που θέλετε να αναρτήσουμε, πληροφορίες για το αδερφικό Δωδέκατο, την περιοχή του Νέου Κόσμου ή οποιοδήποτε άλλο θέμα νομίζετε ότι είναι ενδιαφέρον και αφορά το σχολείο μας, το τρομερό εξατάξιο ΣΤ' Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών και την εποχή του. 

ektoapofoitoi


1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ τον Συνάδελφο Σωτήρη Ροδόπουλο(1969) να επικοινωνήσει μαζί μου. Το email άλλαξε sergiosmantalenakis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή